. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Auto shërbime
Va-Tec
Va-Tec
Va-Tec
Va-Tec
Va-Tec
 
Va-Tec

Adressa: Veternik p.n Prishtinë

Mob: 044 142 803, 049 645 893, +491727644873

e-mail: valdrin.aliu@arcor.de

Duke u bazuar në përvojën tonë shumëvjeçare të kësaj veprimtarie në

Gjermani,në fillimin e këtij viti u bë hapja e filialës së tretë në Kosovë - Prishtinë.

VA-TEC bën pastrimin gjeneral brenda dhe jashtë veturës në

 mënyrën më të përsosur. Pastron të gjitha llojet e njollave

ua kthen veturave shkëlqimin e mëparshëm (duke bërë që vetura juaj

duket brilante për një kohë të gjatë),bën eliminimin e nikotinës dhe

bakterieve,dhe shumë gjëra të tjera.

Për çdo gjë tjetër konsultohuni me ne.

Ekipi dhe materiali profesional nga Gjermania.

Të gjitha këto bëhen me mjetet më bashkëkohore.

Ju mirëpresim.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri