. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Auto shërbime
Energjia
 
Energjia

Adresa: Berrnicë e Epërme - Prishtinë
Tel&Fax: +381 (0) 38 515 545
Cel: +377 (0) 44 170 482
e-mail: info@energjia.com
            energjia@hotmail.com
                www.energjia.com


DIAGNOSTIFIKIM DHE PROGRAMIM
KOMPJUTERIK TË VETURAVE

SERVISIME ELEKTRONIKE DHE MEKANIKE

AUTO SISTEME TË SIGURISË
(ALARME, CELSA, IMMO, CAS, EZS, BSI etj)
RIPARIM TË MODULEVË TË AIRBAG-ut

SERVISIME TË KILOMETRAVE DIGJITALE

AUTO AUDIO&VIDEO SISTEME (TV&DVD AKTIVIZIM)

PAISJE PËR DIAGNOSTIFIKIM

SI DHE SHUMË PJESË DHË  SHËRBIME TJERA

 

Pjesë
për Mercedes dhe  BMW group
shpejtë dhe Origjinale

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri