. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Auto shërbime
Mërgim - Fiat
Mërgim - Fiat
Mërgim - Fiat
Mërgim - Fiat
 
Mërgim - Fiat

Mërgim - Fiat

Adresa: Rr. Vllezrit Fazliu pn Prishtinë

Mob: +377 (0) 44 151 998, 044 623 543

Servisim i Fiatit, Lancia, AlfaRomea.

Diagnostfikim kompjtorik si dhe pjes rezerv për kto vetura. 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri