. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Auto shërbime
Wurth
Wurth
Wurth
Wurth
 
Wurth

Adresa: Veternik zona industriale Prishtinë

Tel: +381 (0) 38 541 308

Fax: +381 (0) 38 541 309

info@wurth-kosova.com

www.wurth-kosova.com

Wurth-Kosova është themeluar në vitin 2000 dhe është 100% në pronësi të kompanisë Würth Group nga Gjermania.

Wurth Group është themeluar në vitin 1954 dhe operon në 85 shtete të ndryshme të botës me 380 kompani.

Programi i kësaj kompanie ofron mbi 100, 000 artikuj të ndryshëm profesional për Ndërtimtari, Dru, Metal dhe Automotivë, ku secili nga këto divizione ka agjentë të cilët e mbulojnë tërë territorin e Kosovës.

Produktet tona njihen në botë për kualitet, cilësi të lartë dhe i plotësojnë të gjitha normat dhe standartet më të larta europiane.  

Wurth – Kosova është lider me shumë artikuj profesional në disa sektore si psh

Automotivës: vajra motorike hidraolike, aparate për diagnostifikim të veturave dhe servisim të AC -Klimave, drita, autokozmetikë, makina dhe vegla të ndryshme të punës, additiva, ngjtitës dhe produkte të tjera kimike 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri