. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Auto sallone
Autosalloni Endriti
Autosalloni Endriti
Autosalloni Endriti
Autosalloni Endriti
Autosalloni Endriti
 
Autosalloni Endriti
Adresa: Magjistralija Prishtinë Ferizaj km 5 (Çagllavicë)
Mob: +377 (0) 44 176 860
0 44 434 315
0 44 339 363
Mob Germany; 0049 170 185 8899
Auto Sallon Endriti bënë shitblerjen e veturave me kredi për 36 muaj dhe 60 muaj me kushte të volitshme. Dhe bënë importin e veturave nga Gjermania si dhe transportin e tyre.
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri